Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Boiron

Brendovi

Boiron

Les Verges Boiron Ukoliko bismo pokušali da najkraće opišemo proizvode Les Vergers Boiron, onda bismo rekli da je to voće u svom najboljem obliku.

Ova francuska kompanija je od malene porodične firme koja je pre četrdeset godina započela svoju priču baveći se trgovinom voća, pokazala i dokazala kako se osluškujući potrebe kupaca može uspeti i postati globalni lider u segmentu zamrznutog voća i povrća sa više od 15.000 tona proizvoda godišnje. Boiron voćne kaše aktuelne su u više od 80 zemalja širom sveta.

A šta je njihova tajna? Pre svega, strogi izbor najboljih sirovina, kontrolisana tehnika obrade prilagođena posebno svakom voću i povrću. Na ovaj način su sačuvani svi kvaliteti namirnica i izuzetan, autentičan ukus bez konzervansa, 100% prirodna boja i tekstura bez veštačkog zgušnjavanja. Boiron voćni pirei su najbliži svežem voću.

Dubokim zamrzavanjem čuvaju se sve vrednosti namirnica i omogućava dug rok upotrebe što profensionalcima garantuje dostupnost proizvoda tokom cele godine.

Kroz Silbo brend reprezentaciju Boiron voćni pirei su prisutni na tržištu Srbije i raspoloživi svim HoReCa profesionalcima za pravljenje savršenih hand made sladoleda, koktela, sokova i sorbea koji zadovoljavaju ukuse i najzahevnijih gostiju.

https://www.my-vb.com/