Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Frico

Brendovi

Frico

Frico sirevi su kao ukus sreće, miris pašnjaka i meki zvuci prirode, kao zalogaj za sva čula koji nas vodi na putovanje u Holandiju, zemlju sireva.

Tamo je 1898. godine “rođen” prvi Frico sir, i započeto pravljenje istorije pune ukusnih momenata. Danas je Frico vodeći proizvođač sireva u Holandiji i deo FreislandCampina grupe, jedne od najvećih najvećih svetskih kompanija u oblasti razvoja, proizvodnje i prodaje mlečnih proizvoda. Uz tradiciju koja datira sa kraja XIX veka, ovaj holandski gigant distribuira mleko, mlečne napitke i jogurte u više od stotinu zemalja Evrope, Azije i Afrike, sa predstavništvima u 34 zemlje.

Poslovni model koji FreislandCampina primenjuje obezbeđuje kvalitet bez premca u bogatstvu ukusa sa vrednim nutritivnim sastojcima — uzgajivači i proizvođači mleka iz Holandije, Belgije i Nemačke su vlasnici kompanije koja prozvodi sireve u vrhunskim postrojenjima, uz primenu najsavremenije tehnologije, proizvodnih procesa i kontrole kvaliteta. Ovakav model obezbeđuje deoničarima da budu podjednako orijentisani ne samo na poreklo i kvalitet sirovina već i na sve faze u kojima proizvod poprima finalni oblik i završava kod konzumenta. Jedinstveno, na jedinstven način.

Kroz Silbo brend reprezentaiju Frico sirevi su prisutni na tržištu Srbije kroz tradicionalne brandove kao što su Edam, Gauda, Maasdam, Chevrette i dimljeni sir.

Bez obzira na to koji sir odaberete, želimo vam srećan put u Holandiju sa vaše trpeze i puno lepih trenutaka u ukusima sreće.

www.frico.com