Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  AIA

Brendovi

AIA

Video

Kompanija AIA (Agricola Italiana Alimentare), deo Veronesi grupe, jedna je od vodećih evropskih kompanija kada je reč o proizvodnji i prodaji svežeg pilećeg, ćurećeg i zečjeg mesa, celog i u porcijama, kao i jaja, širokog asortimana gastronomskih specijaliteta i živinskog mesa u slajsu.

Ono čime se AIA izdvaja jesu besprekoran kvalitet i izvanredna usluga. Ova kompanija koristi najkvalitetnije sastojke i proizvodne procese zasnovane na najsavremenijoj tehnologiji. Kako bi se ispunio zahtev potrošača za ukusnim, zdravim i kvalitetnim prehrambenim proizvodima, postoji potpuna kontrola svake faze proizvodnog procesa.

Visok kvalitet proizvoda postiže se kombinacijom praktičnog pristupa proizvodnji i upotrebom svežih i autentičnih sastojaka, a da se pritom ne zanemare ukus i inovacija. Sjedinjenjem ovih faktora realizuje se glavna ideja kompanije – konstantno i na najbolji način zadovoljiti potrebe potrošača.

U okviru kompanije AIA izdvaja se brend Wudy, koji je već godinama tržišni lider u proizvodnji pilećih i ćurećih viršli. Odlikuje ga širok asortiman različitih gramaža i proizvoda, od ćurećih i pilećih specijaliteta do viršli punjenih sirom, koji zadovoljavaju sve ukuse i zgodni su za sve prilike.

Kvalitet mesa koji se koristi u pravljenju Wudy viršli čini ih savršenim za sve uzraste i režime ishrane.

Ponosni smo što je partnerstvo Silbo-a i ove kompanije rezultiralo najvećom prodajom Wudy proizvoda na nivou čitave AIA-e, kao i Wudy sa sirom i Wudy POP ekskluzivnim kampanjama za srpsko tržište.

www.aiafood.com