Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Corte Buona

Brendovi

Corte Buona

Kažu da se dijamanti sakrivaju u mulju a biseri u školjci kako ih ne bi pronašao svako već samo oni posebni. Kada je reč o italijanskoj kulinarskoj tradiciji, dragulj je pronađen tokom devedesetih godina prošlog veka kada je rođen brend Corte Buona.

Ovo ime evocira uspomene ruralnog sveta u proizvodnji najkvalitetnijih proizvoda od sušenog mesa jer se i proizvode na starinski način. Zato je Corte Buona i sinonim za sigurnost koji je uspeo da pomiri najsavremenije tehnologije, inovativnost i konstantno ulaganje u razvoj, i da ih stavi u službu tradicije kako bi se napravio proizvod sa vrhunskim ukusom i savršenim mikrobiološkim karakteristikama.

Četiri proizvodna pogona locirana u oblastima sa dugogodišnjom proizvodnjom suhomesnatih proizvoda omogućavaju da Cortebuona nudi širok spektar italijanskih suhomesnatih proizvoda pravljenih od svinjskog mesa, sa zaštićenom oznakom geografskog porekla.

Silbo asortiman Corte Buona-e se na tržištu Srbije sastoji od salama, pršuta i kobasica (fermentisanih, polusuvih i suvih) koje su idealan kulinarski saputnik ne samo za naše sugrađane već i za HoReCa segment tržišta.

http://www.cortebuona.it/

 

Polutrajni proizvodi