Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Logistika  >  Transport

Transport

Silbo Logistics raspolaže savremeno flotom od 200 teretnih i dostavnih vozila kojima pruža integrisane usluge transporta od fabrika i skladišta međunarodnih partnera sve do prodavnica domaćih lanaca.

Silbo Logistics je specijalizovana kompanija za organizaciju međunarodnog kombinovanog i zbirnog prevoza od inostranstva do centralnih magacina kupaca i kapilarnog prevoza robe do maloprodajnih objekata širom zemlje.

Sva transportna vozila su opremljena GPS uređajima i integrisana u SkyTrack™ informacioni sistem koji obezbeđuje prikupljanje, procesiranje i analizu svih podataka vezanih za vozni park. Informacioni sistem obezbeđuje detaljni uvid u lokaciju, uslove i dnevno funkcionisanje celokupne flote, omogućava efikasno planiranje, rutiraje i intervencije u realnom vremenu, čime obezbeđuje optimizaciju procesa, vremena i ukupnih rezultata poslovanja.

Silbo Logistics, kao firma ćerka korporativno odgovorne kompanije SILBO, kroz usluge transporta vodi računa o ekološkim standardima i optimizaciji CO2 emisija. Stoga, u duhu svojih osnivača i opredeljenja da se uči iz lekcija drugih, nemojte biti začuđeni ukoliko uskoro odlučimo da više ne skrećemo levo. Ukoliko je UPS time na godišnjem nivou redukovao CO2 emisije za 100.000 metričkih tona — ekvivalent od 20.000 putničkih automobila na godišnjem nivou — onda verujemo da i mi možemo da damo sličan doprinos. Na kraju krajeva, imamo samo jednu planetu.

U svakoj našoj milji, pogotovo onoj jednoj više.