Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Masciarelli

Brendovi

Masciarelli

Vinariju Masciarelli je osnovao Đani Mašareli 1978. godine u San Martinu, a danas se ova poznata vinarija bavi proizvodnjom vina i ekstradevičanskog maslinovog ulja, kao i vinskim turizmom (zahvaljujući kupovini i pažljivoj restauraciji Masciarelli dvorca Castelo di Semivicoli).

Poseban pečat razvoju ove vinarije dala je naša Marina Cvetić, koja od 1987. godine gaji ličnu i profesionalnu vezu sa Đanijem Mašarelijem, učestvujući u stvaranju najreprezentativnije linije Masciarelli vina.

Marina Cvetić linija jedna je od 14 etiketa vinarije: Masciarelli Classico (Montepulciano, Rosato, Trebbiano), Villa Gemma (Montepulciano, Cerasuolo d’Abruzzo, Bianco), Marina Cvetić (Montepulciano, Trebbiano, Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon), Castello di Semivicoli (Trebbiano, Rosso Terre Aquilane) i Iskra (Montepulciano d’Abruzzo).

Kroz Silbo brend reprezentaciju, vinarija Masciarelli je prisutna na tržištu Srbije sa klasičnom linijom vina Montepulciano, Rossato i Trebbiano. Ova vina pružaju prepoznatljiv ukus i intenzivan miris karakterističan za tradiciju koju ova vinarija neguje.

www.masciarelli.it