Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Logistika

Logistika

allowfullscreen="allowfullscreen">

Nakon što smo uspostavili sistem logistike koji je sposoban da odgovori svim potrebama najzahtevnijeg oblika distribucije sveže hrane, kao prirodna, evolutivna posledica i odgovor na potrebe naših zadovoljnih klijenata je nastao Silbo Logistics, samostalna kompanija za integrisane logističke usluge uvoza/izvoza, carinjenja, skladištenja i transporta na celokupnoj teritoriji Evropske Unije.

Pored 2PL, 3PL i 4PL usluga, Silbo Logistics brine o tome da svaki od naših potrošača svakog dana obogati svoj život vrhunskim, atraktivnim i cenovno prihvatljivim prehrambenim iskustvima koje obezbeđuje SILBO. Stoga je logistika koncipirana, organizovana, opremljena i osposobljena da uspešno servisira celokupan distributivni lanac svih naših klijenata.

Ključni standardi kompanije Silbo Logistics su permanentna optimizacija svih procesa u lancu snabdevanja, implementacija najsavremenijih tehnoloških rešenja, odabir najkvalitetnijih ekoloških resursa u tehničkom parku (vozila i prateća infrastruktura), upotreba reprezentativnog magacinskog prostora, sertifikacija i tim od 170 obučenih i motivisanih profesionalaca zaposlenih u logistici.

Sa bazom od 20.000 paletnih mesta, 15.000m2 poslovnog i skladištenog prostora, 200 teretnih i dostavnih vozila, centralnog distributivnog centra i mrežu cross-docking platformi, Silbo Logicstics je opremljen za pružanje prvorazrednih usluga rafiniranim i zahtevnim klijentima koji zaslužuju najbolje.

Sve navedeno upravo čini elemente naše jednačine za logistički uspeh: