Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Gavrilović

Brendovi

Gavrilović

Video

Kada strast postane temeljni razlog onda znate da ste se sreli sa nečim što je drugačije, a kada je takva strast toliko duboka da postane tradicija duža od 300 godina, onda znate da ste probali Gavrilović proizvode.

Jer, strast stvaranja mesnih specijaliteta u prepoznatljivom ukusu koji potrošačima pruža jedinstven Gavrilovićev užitak — koristeći najkvalitetnije sastojke uz upotrebu savremenih tehnologija i procesa — je temeljni razlog postojanja ove kompanije, kojom danas upravlja deveta generacija porodice Gavrilović.

Upravo je po tom dugom porodičnom nasleđu kompanija Gavrilović među retkima u svetu. Tradicija koja datira od XVII veka se danas spaja sa najmodernijim industrijskim pogonima i proizvodnim procesima tako da nude mesne proizvode koji su u skladu sa najstrožim zdravstvenim i higijenskim standardima, koji su pripremljeni od biranih komada mesa kroz viševekovne recepte i uz korišćenje vlastite mešavine začina.

Kroz Silbo brend reprezentaciju, kompanija Gavrilović je prisutna na tržištu Srbije sa delom svojeg asortimana koji se sastoji od pašteta (čajna, jetrena, pileća), polutrajnih proizvoda (mortadela, kobasica, šunka) i trajnih proizvoda (zimska salama, graničarska kobasica).

Probajte bilo koji od Gavrilović proizvoda i uverite se zašto je “Odlično je, od Gavrilovića je!” nadaleko poznati slogan koji je sinonim za istinu.

www.gavrilovic.hr