Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  IVV

Brendovi

IVV

IVV od 1952. godine “diše” strasno tragajući za idealnom formom i bojom stakla kroz transparenciju, svetlost i zvuk kao ključne osobine njihovih proizvoda. Ove karakteristike su moguće jedino odabirom najfinijih materijala, korišćenjem višegodišnje proizvodne tehnike i stručnošću majstora čije se znanje prenosi sa kolena na koleno. Takav pristup donosi nam forme i oblike staklenih proizvoda kroz kolekcije koje su ekološki čiste, sa moćnim estetskim naglaskom i emotivnim funkcionalnostima.

IVV je danas jedan od najvećih evropskih proizvođača staklenih predmeta koji spaja istraživanje materijala, dizajn, tradicionalne zanatske tehnike i kontrolu savremene proizvodnje i procesa, kako bi stvorio predmete koji ulepšavaju i obogaćuju životni prostor.

Kroz Silbo brend reprezentaciju IVV je prisutan na tržištu Srbije sa kolekcijama čaša za vino (belo, crveno, penušavo), čaša za žestoka pića, raznobojnih čaša za vodu i dekanterima.

Bez obzira da li vam trebaju predmeti od stakla za vas dvoje ili za dobru zabavu ili restoran, IVV sa sobom donosi strast koja ulepšava svaki trenutak.

www.ivvnet.com