Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Montorsi

Brendovi

Montorsi

Kompanija Montorsi je osnovana 1880. godine kao porodična radionica za preradu mesa, u oblasti Italije (Acquaria di Montecreto) koju karakteriše snažna veza ljudi i zemlje, i iskrena strast prema dobroj hrani. Tajni sastojci koje porodica Montorsi već pet generacija koristi u izradi svojih mesnih prerađevina su svež vazduh i znalačke ruke zaposlenih, koji već više od jednog veka čuvaju delikatesnu tradiciju Montrosi i pretvaraju je u jedinstveno kvalitetne proizvode.

Danas je Montrosi vodeća italijanska kompanija u proizvodnji mesnih prerađevina koja se ponosi svojim proizvodnim procesom. Od ekskluzivne produkcione linije, preko odabira najboljih rasa svinja i sirovih materijala za njihovu ishranu, do direktne dostave proizvoda na mestima prodaje, svaki segment proizvodne linije Montrosi se upravlja jednim ciljem — obezbediti najbolje meso za potpuno zadovoljstvo potrošača.

Zahvaljujući Silbo brend reprezentaciji, Montorsi je prisutan na tržištu Srbije kroz trajne i polutrajne proizvode kao što su Napoli Piccante polusuva kobasica, Montorsi polusuva kobasica Milano, Montorsi pršuta Crudo (sečena), Montrosi mortadella Olimpia sa pistaćima.

www.casamontorsi.it