Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Prodaja

Prodaja

SILBO na tržište Srbije donosi više od sedamdeset svetskih brendova s impozantnim asortimanom od preko 1.500 artikala. O tome da svaki od ovih proizvoda zadovolji naše potrošače, u preko 9.000 maloprodajnih objekata na teritoriji cele Srbije, svakodnevno brine preko 100 zaposlenih u našem sektoru prodaje.

SILBO brendovi se distribuiraju iz centralnog magacina preko mreže cross-docking platformi do svih prodajnih kanala koji se sastoje od velikih modernih objekata (Key Accounts), preko manjih i specijalizovanih modernih objekata (Local Key Accounts), do tradicionalnih trgovina (TT kanal) i HoReCa objekata. Na ovaj način obezbeđujemo da naši proizvodi budu na raspolaganju svim našim sugrađanima, ne zapostavljajući nikoga.

Naš široki portfolio obuhvata svetske brendove, kao i našu robnu marku Silbo Good Food.

Najčešće zastupljeni artikli pripadaju food segmentu u tri različita temperaturna režima — frozen (do -22°C), fresh (0-4°C) i ambient (10-22°C) — odnosno različitim grupama proizvoda iz prehrambene industrije: od mleka i mlečnih proizvoda, različitih sireva, mesne prerade i konditora, do artikala koji pripadaju grupi zdrave hrane, osnovnih životnih namirnica i pića. Kategorija fresh segmenta najviše karakteriše naš rad i u tom segmentu smo na tržištu neprikosnoveni.

Svojim podrazumevanim pristupom, uobličenim kroz odgovornost, pouzdanost, stabilnost, upornost, standardizaciju, inovacije i najsavremenije tehnologije, sektor prodaje već godinama uspostavlja dominantnu prepoznatljivost naše kompanije i kroz podršku maloprodajnim objektima i trade marketing aktivnosti. Kaskadna organizacija sektora je bazirana tako da ponudi modularnost i fleksibilnost u servisiranju svakodnevnih prodajnih aktivnosti.