Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Farchioni

Brendovi

Farchioni

Ova priča započinje 1780. godine u antičkom gradu Spoleto iz regiona Umbria u podnožju Apenina, kada porodica Farchioni započinje proizvodnju maslinovog ulja. Kroz strast, inovativnost i posvećenost u opredeljenju da se bude najbolji iz generacije u generaciju, Farchioni koreni su izrasli u vodećeg svetskog proizvođača sa čuvenim i vrhunskim kvalitetom maslinovog ulja. Jer, Farchoni priča je priča o ljudima koji vredno rade.  

Znanje prenošeno i usavršavano generacijama, korišćenje najkvalitetnijih maslina iz Italije, spajanje tradicionalnih tehnika sa savremenim tehnologijama, porodične vrednosti uobličene u Farchioni devizi da proizvode ulja koja i sami vole da koriste u svojoj kuhinji i vredni ljudi koji vole svoj posao, svakog Farchioni dana izvode jedinstveni proces koji samo potvrđuje da je priroda savršenstvo.

Danas je Farchioni, putem SILBO brend reprezentacije, dostupan našim sugrađanima kroz ekstra devičansko maslinovo ulje u različitim pakovanjima i volumenima.

Farchioni maslinova ulja danas svakodnevno unapređuju našu strast za kuvanjem i uživanjem u životu, i našem najboljem pružaju najbolji dodatak.

www.farchioni.eu