Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Igor Gorgonzola

Brendovi

Igor Gorgonzola

Video

IGOR je vodeća italijanska kompanija u proizvodnji Gorgonzola sira koji u čuvenoj gastronomskoj tradiciji ove zemlje zauzima visoko prvo mesto.

Od svog osnivanja 1935. godine do danas, IGOR nikada nije pravio ni najmanji kompromis kada je kvalitet sira u pitanju. Već tri generacije, porodica Leonardi donosi najlepši Gorgonzola sir sa svojih farmi na kuhinjske stolove širom sveta. 

Recept se prenosi sa oca na sina preko 80 godina i zahvaljujući preciznom praćenju svakog koraka u proizvodnji i pažljivom odabiru mleka, sir je postao jedinstven i neponovljiv po kvalitetu i ukusu.Kao prvi proizvođač sira Gorgonzola, tokom godina je doživeo kontinuirani rast, utrostručivši površinu i proizvodne kapacitete u kratkom vremenu. Zahvaljujući savremenim tehnološkin dostignućima i stalnom unapređenju proizvodnog procesa, IGOR je postao jedan od najefikasnijih proizvođača Gorgonzola sira. Pored toga, postali su vlasnici i tri poznate fabrike mleka: Ballarini, Pal i Clin sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji gorgonzole. 

Strast koja se zove gorgonzola, planiranje, predanost, tradicija i inovativnost predstavljaju  ključeve uspeha kompanije IGOR.

 

Zahvaljujući Silbo Professional Food kanalu naši potrošači moći će da uživaju u jedinstvenom ukusu čuvenog italijanskog sira koji obogaćuje našu PONUDU OD PET ZVEZDICA.