Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  HoReCa  >  Novosti  >  Callebaut Ruby čokolada prezentovana Beogradu

Novosti

Callebaut Ruby čokolada prezentovana Beogradu

U petak smo bili na dugo isčekivanoj pretpremijernoj degustaciji Callebaut RB1 čokolade, senzacionalne četvrte vrste čokolade u svetu.

Pored tamne, mlečne i bele, svet je upoznao Ruby čokoladu, čemu su zaslužni centri za razvoj i istraživanje kompanije Barry Callebaut. Callebaut RB1 se odlikuje sjajnom ružičastom bojom i intenzivnim osvežavajućim voćnim i kiselkastim notama, a dobija se pažljivom selekcijom i obradom zrna ružičastog kakaovca. Nakon što je prvi put razotkrivena svetskoj javnosti u Šangaju septembra prošle godine, Ruby dolazi u Beograd ove jeseni.

Do tada, prenosimo vam delić atmosfere kada je Ruby bila tu na samo jedno veče, pretpremijerno u Mandarini. Majstori kulinarstva na čelu sa Krstom Radovićem, pripremili su nam vrlo iznenađujuće kombinacije sa sirevima, raznim začinima, pa čak i ribom. Sve to u kombinaciji sa Schlumberger roze penušavim vinom i Borgo Molino Motivo roze prosekom donelo je savršen spoj.