Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Logistika  >  Novosti  >  Mreža Silbo logistike se širi saradnjom s dva nova partnera – kompanijama Taktik i Žitostok

Novosti

Mreža Silbo logistike se širi saradnjom s dva nova partnera – kompanijama Taktik i Žitostok

S ponosom objavljujemo da je Silbo započeo saradnju sa dva nova partnera na polju logistike i distribucije robe – kompanijama Taktik i Žitostok.

Kompanija „Taktik“ d.o.o. osnovana je 1990. godine a distribucijom robe široke potrošnje aktivno se bavi od 1996. Uvek ćete ga prepoznati po brendovima Rio Mare, Monini, Scotti, Ponti. Cirio, Limmi, Neutro Roberts, Borotalco i mnogi drugi… Svoje dugogodišnje iskustvo na tržištu Srbije i Crne Gore koje je rezultiralo odličnom pokrivenošću maloprodajnih  i veleprodajnih objekata, od sada će u spoju sa resursima i znanjem koje pruža Silbo logistika, biti podignuto na viši nivo.

Preduzeće „Žitostok“ je osnovano 1993, kao porodična firma koja se bavi trgovinom na veliko, komponentama za stočnu hranu, farmama i mešavinama. Ubrzo postaje jedna od vodećih firmi za prodaju monokalcijum fosfata iz Rusije za tržište naše zemlje, a s godinama širi delatnost i na proizvodnju tovnih pilića i stočne hrane. Ulaskom u partnerski odnos sa Silbo logistikom, „Žitostok“ kreće u osvajanja novih tržišta, posle 25 godina postojanja.