Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Marketing i PR  >  Albumi  >  Capannelle, Felsina, Rivetto, Tasca d' Almerita i Borgo Molino na 15. Beogradskom salonu vina

Albumi

Capannelle, Felsina, Rivetto, Tasca d' Almerita i Borgo Molino na 15. Beogradskom salonu vina

Beogradski Salon Vina (BSV) je simbol vinske kulture i najznačajniji vinski događaj u Srbiji, koji profesionalcima i ljubiteljima vina omogućava zaokruženi godišnji pregled domaće i regionalne vinske scene i predstavlja autentičan presek srpskog tržišta vina.

BEOGRADSKI SALON VINA U DECEMBRU

Od 6. do 8. decembra smo sa velikim zadovoljstvom učestovali na 15. Beogradskom Salonu Vina, prestižnoj manifestaciji koja okuplja sve vodeće proizvođače vina iz Srbije i regiona, kao i veliki broj poznatih evropskih vinarija. Kao i prethodnih godina, i ovog puta su profesionalci, poznavaoci i ljubitelji vina imali prilku da probaju više od 500 različitih vina, među kojima su bila i vina italijanskih vinarija koje smo zajedno sa njihovim vinarima predstavili: Capannelle, Felsina, Rivetto, Tasca d' Almerita i Borgo Molino.

6. decembra održan je Wine masters, ekskluzivna degustacija raritetnih vina, gde su posetioci imali priliku da probaju i vina koja nisu ili još uvek nisu u redovnoj prodaji, kao što su arhivska vina, strogo ograničene "reserve", vina u velikim bocama i "en primeur" uzorke vina. 

U okviru bogatog pratećeg programa, 7. decembra, organizovali smo Master Class i Wine Dinner u okviru radionice "Chianti Rivoluzione". Kjanti je srce Toskane, a njegovo vino - duša italijanskog vinarstva. Naši vinari Manuel (Capannelle) i Kristijan ( Felsina) predstavili su 6 velikih vina iz Kjantija, iz svih kategorija i čak 11 berbi! 

Sigurni smo da je ovaj Master Clas i Wine dinner sa specijalnim programom slaganja hrane i vina doneo nova saznanja, ali i mnogo uživanja svima koji su prisustvovali radionici.

Naš nastup je završen "žestoko": 8. decembra je pored redovnog programa održan i Distillery masters, ekskluzivna degustacija premium žestokih pića, na kojem smo predstavili grape naših italijanskih vinarija Capannelle, Felsina i Rivetto.

Uz sjajno druženje, nove utiske i saznanja, nastavljamo da negujemo plemenitu tradiciju vinarstva i istovremeno idemo u korak sa najnovijim svetskim trendovima.