- O nama
- Proizvodi
-
Brendovi
- AIA
- BB klekovača
- BMI
- Borgo Molino
- Callebaut
- Caputo
- Campina
- Cipiripi
- Čokolend
- Caffe Vergnano
- Capannelle
- HOPLA
- Corte Buona
- Debic
- De Nigris
- Farchioni
- Frico
- Felsina
- Gavrilović
- Giovanni Rana
- Granoro il Primo
- Igor Gorgonzola
- IVV
- Joya
- Kaserei Champignon
- Kraš
- LambWeston
- Linco
- Masciarelli
- Mlekovita
- Mastri Birrai Umbri
- Mautner Markhof
- Mi99
- Montorsi
- Paclan
- Paraćinka
- Pucci
- Rivetto
- Sandrone
- Schlumberger
- Silbo Good Food
- Sorger
- Stefano Toselli
- Tasca D'Almerita
- Viotros
- Woerle
- Zanetti
- Zvonko Bogdan
- Prodaja
- Logistika
- HoReCa
- Marketing i PR
- Karijera
- Kontakt
Novosti
Callebaut Ruby čokolada prezentovana Beogradu
U petak smo bili na dugo isčekivanoj pretpremijernoj degustaciji Callebaut RB1 čokolade, senzacionalne četvrte vrste čokolade u svetu.
Pored tamne, mlečne i bele, svet je upoznao Ruby čokoladu, čemu su zaslužni centri za razvoj i istraživanje kompanije Barry Callebaut. Callebaut RB1 se odlikuje sjajnom ružičastom bojom i intenzivnim osvežavajućim voćnim i kiselkastim notama, a dobija se pažljivom selekcijom i obradom zrna ružičastog kakaovca. Nakon što je prvi put razotkrivena svetskoj javnosti u Šangaju septembra prošle godine, Ruby dolazi u Beograd ove jeseni.
Do tada, prenosimo vam delić atmosfere kada je Ruby bila tu na samo jedno veče, pretpremijerno u Mandarini. Majstori kulinarstva na čelu sa Krstom Radovićem, pripremili su nam vrlo iznenađujuće kombinacije sa sirevima, raznim začinima, pa čak i ribom. Sve to u kombinaciji sa Schlumberger roze penušavim vinom i Borgo Molino Motivo roze prosekom donelo je savršen spoj.