Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Novosti  >  Wudy viršle prisutne na tržištu Srbije sve vreme bile bezbedne za upotrebu

Novosti

Wudy viršle prisutne na tržištu Srbije sve vreme bile bezbedne za upotrebu

Wudy viršle prisutne na tržištu Srbije sve vreme su bile bezbedne za upotrebu, pokazale su analize uzoraka ovih proizvoda urađene u više akreditovanih laboratorija za laboratorijska ispitivanja u oblasti bezbednosti i kvaliteta hrane.

Podsećamo, Silbo doo, uvoznik i distributer brenda Wudy, nakon što je primio informaciju preko Uprave za veterinu od Sistema za brzo obaveštavanje EU – RASFF, preduzeo je korake da se povuku određeni lotovi proizvoda našeg dobavljača AIA iz maloprodaja.

Nakon toga u saradnji sa Upravom za veterinu izvršena je analiza uzoraka koji su povučeni sa tržišta kao I analiza uzoraka proizvoda koji su ostali na policama. Urađena je analiza na više od 80 uzoraka u više različitih akreditovanih laboratorija I rezultati analize potvrđuju da su svi proizvodi pod brendom Wudy bezbedni za upotrebu, tj, ispitani uzorci ispunjavaju uslove propisane Zakonom o bezbednosti hrane ("Sl. glasnik RS" br. 41/09, 17/19), Čl.25 i Čl.26. kao I kriterijume Pravilnika o opštim i posebnim uslovima higijene hrane u bilo kojoj fazi proizvodnje, prerade i prometa ("Sl. glasnik RS", br. 72/2010 i 62/2018). Rezultati analiza dati su u tabeli u prilogu.

Kao odgovorna kompanija kojoj je briga o potrošačima na prvom mestu, Silbo doo uvek i u potpunosti postupa u skladu sa svim zakonima i pravilnicima i tvrdi da su svi proizvodi koje naša kompanija stavlja u promet bezbedni za upotrebu ukoliko su ispravno skladišteni i pravilno pripremljeni.

Svim potrošačima želimo da poručimo da, kao i do sada, bez bojazni mogu da uživaju u omiljenim italijanskim viršlama brenda Wudy.

 

S poštovanjem,

Goran Tadić, direktor

 

AIA analize