Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Novosti  >  Inspiration Hub - mesto gde se servira inspiracija

Novosti

Inspiration Hub - mesto gde se servira inspiracija

Kao kompanija koja stalno uvodi nove trendove, obezbeđuje potpunu kontrolu robe kroz integrisane usluge brend reprezentacije i vodi računa o svojim kupcima, početkom 2019. godine otvorili smo prostor koji će biti mesto rađanja novih ideja, razmene iskustva i znanja, prostor za druženje sa dosadašnjim saradnicima i kroz najlepša gastronomska iskustva stvaranje novih. Taj novi, multifunkcionalni prostor nastao kao proizvod naše inspiracije, nazvali smo Inspiration Hub.

 

Zahvaljujući pažljivo osmišljenom enterijeru koji daje toplinu i osećaj prisnosti, Inspiration Hub je brzo prihvaćen kao pravo mesto za druženje i predstavljanje inovacija u kulinarskim specijalitima, što doprinosi kreiranju novih standarda i maštovitih ukusa.Želja nam je da kroz prezentacije i degustacije približimo nove brendove krajnjim konzumentima i u tom cilju  Silbo HoReCa profesionalci su uvek spremni da podele svoja bogata iskustva, demonstriraju najnovije trendove u oblasti kulinarstva i gastronomije i predstave svoju bogatu ponudu od pet zvezdica. Takođe, idemo kroz kulinarske čarolije na sve strane sveta, a kroz uživanje u hrani i druženje sa ljudima koji nam prenose svoje običaje i gastronomska nasleđa razmenjujemo ideje koje će nas izdvojiti i učiniti posebnim. Kao poseban deo koji se savršeno uklapa u Inspiration Hub slagalicu je naš profesionalni  šef kuhinje koji suvereno vlada novim specijalitetima i na najmaštovitiji način predstavlja nove ukuse, savetuje  i inspiriše.

 

 

Opremljen svim savremenim elementima neophodnim za profesionalne prezentacije, idealan za organizaciju različitih događaja od press konferencija, preko seminara, banketa, ali i različitih važnih sastanaka i obuka, uz mogućnost i da se organizuje fotografisanje proizvoda ili snimanje specijalizovanih emisija iz oblasti kulinarstva Inspiration Hab Vam stoji na raspolaganu.  

 

Inspirativno, zar ne?