Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Novosti  >  ČOKOLADNI IZAZOV

Novosti

ČOKOLADNI IZAZOV

Ne postoji mesto u Srbiji koje je bilo privlačnije 24. oktobra od Inspiration Hub-a. Pedeset najprestižnijih poslastičara iz Beograda je prihvatilo čokoladni izazov i predstavilo svoje umeće. Kada profesionalci dobiju vrhunske Cacao Barry proizvode i mogu da puste mašti na volju, rezultat je više nego fantastičan. Možemo slobodno reći da smo imali pravi festival slatkih umetničkih dela koja su mamila izgledom i plenila ukusom!

Goste su ispred kompanije Silbo pozdravili Ivan Pejović, Darko Mladenović i Snježana Stanić. 

 

Pravi hedonistički doživljaj upotpunila je promocija desertnih vina.

Schlumberger je služen kao piće dobrodošlice uz predjelo gde su se pored pršute, mortadele i sireva našli novi artikli iz Silbove bogate palete. Lamuri, crveno vino, savršeno je išlo uz stekove Costate Unika i Fiorentina Unika.

Vin santo del chianti classico, belo vino, savršeno se slagalo sa poslasticama koje su bile pretežno od crne čokolade, oraha i lešnika, dok su blaži ukusi tražili Diamante Passito, kvalitetno slatko belo vino.

 

Event je protekao u prijatnom raspoloženju, a prisutni su izrazili želju da se druženje u ovom sastavu, sa istim, slatkim, konceptom ponovi.